By Malene Birger REA

Varumärket By Malene Birger startades av Malene Birger, som är inte precis ett okänt namn i danska och internationell mode. Hon har tidigare varit en del av Day Birger et Mikkelsen och anställd i flera danska modeföretag. På By Marlene Birger hittar du ett super exklusivt sortiment av kläder och accessoarer, med vackra klänningar och kjolar, snygga byxor, shorts och overaller, vackra blusar, skjortor och toppar, samt skor, smycken, halsband, väskor, clutches och mobilskal för iPhone.

Ett exklusivt varumärke som By Malene Birger förhandlas naturligtvis inte överallt och du hittar den då endast i ett fåtal fysiska butiker. Å andra sidan, kan du hitta ett riktigt bra urval om du tittar på nätet på en online shop där du kan till och med ofta hitta bra fynd på By Malene Birger, med rabatter på upp till 50% på sale. By Malene Birger är tyvärr nästan aldrig vid outlets.

För närvarande har vi 1 425 produkter från By Malene Birger och här hittar du kläder, skor och skönhetsprodukter inom följande kategorier:

Kom ihåg att du alltid kan använda filterinställningarna nedan för att visa produkter för enbart dam, herr, barn eller samtliga.

1 425 / 1 425
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Meny
Navigering