Tamaris REA

Tamaris är ett tyskt märke som är känd för att göra skor i en anständig kvalitet tillsammans med en super passform. De gör solida vardagsskor som du kan stå för att bära hela dagen, och i de flesta av sina högklackade skor har den inbyggda anti-chock i framfoten vilket gör att chocken upp genom kroppen minskar med upp till 50% och detta är något som kan kännas efter en hel dag. Tamaris har ett brett utbud av skor, från sneakers och ballerinas av pumpar, stövlar, tossor och naturligtvis högklackade skor / klackar.

Stilist syftar Tamaris för kvinnan som vill ha ett par bekväma skor, men som också vill se några bra också. Du kommer därför inte stilettklackar från Tamaris men lite mer vardagliga lämpliga klackar i en korrekt tjocklek som gör det möjligt att gå i deras skor och sandaler för en dag. De gör också stora ballerinaskor och bekväma sneaker-inspirerade skor. Så om du letar efter en klassisk vardagsskor som får hålla mer än en säsong skor och stövlar från Tamaris ett utmärkt exempel.

Tamaris Skor hör inte hemma i den billigaste slutet, men lyckligtvis kan du spara mycket pengar om du handlar Tamaris på en online-återförsäljare. Här finns nästan alltid massor av fynd som finns, med de stora besparingar som du bör överväga att köpa ett extra par! Du kan också söka efter Tamaris på varulager eller vid ett outlet där du kan ha turen att göra en riktigt bra affär.

För närvarande har vi 1 816 produkter från Tamaris och här hittar du kläder, skor och skönhetsprodukter inom följande kategorier:

Kom ihåg att du alltid kan använda filterinställningarna nedan för att visa produkter för enbart dam, herr, barn eller samtliga.

Du kan också läsa mer om Tamaris på deras officiella webbplats.

1 816 / 1 816
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Meny
Navigering