Black Friday REA 2017

Här följer en lista med alla de bästa Black Friday-erbjudandena. Som du kan se kommer årets Black Friday-rea att än en gång bli en dag fylld av exceptionella fynd:

Boozt

Spara upp till 50%

Boozt.com erbjuder ett stort urval av super exklusiva märken, naturligtvis för både män, kvinnor och barn:

Ellos

Spara upp till 50%

Ellos erbjuder ett stort urval av kläder, skor & skönhet för kvinnor, män och barn:

NordicFeel

Spara upp till 70%

Letar du efter skönhetsprodukter, som smink, hårvård eller naglar, ta en titt på NordicFeel - stort utbud till superpriser:

StylePit

Spara upp till 70%

På StylePit hittar du nättets största urval av kläder i alla prisklasser, för män, kvinnor och barn:

Nelly

Spara upp till 70%

Nelly är alltid på de hetaste trenderna med priser som alla kan vara med på:

Vad är Black Friday?

Black Friday, eller "svarta fredagen" som det ibland kallas i Sverige, är i huvudsak en amerikansk företeelse. Den inträffar på fredagen efter Thanksgiving, som är en av de största högtiderna i USA, och inleder julhandelssäsongen. Många butiker firar detta genom att öppna tidigt och ha mängder av extraerbjudanden och kraftigt prissänkta produkter. Detta gör att försäljningen får ett kraftigt uppsving under Black Friday - för många butiker är detta årets mest lönsammaste dag. I Sverige har många butiker, i symnnerhet nätbutiker, hakat på den amerikanska traditionen and firar den med att erbjuda ytterst förmånliga priser och rabatter hela dagen.

Om du letar efter nya kläder, skor eller modeaccessoarer till dig själv eller att ge i julklapp till dina barn eller din partner är detta dagen du ska trycka på "Köp nu"-knappen! Vänta dock inte för länge - varor säljs slut mycket snabbt. I själva verket är det bäst att ta en titt några dagar innan den stora dagen, eftersom många butiker börjar flera dagar i förväg i upptakten till Black Friday med speciella erbjudanden, som du definitivt inte vill missa.

Se till att följa länkarna ovan, som tar dig till de bästa erbjudandena just nu. Glad fyndjakt!

Meny
Navigering