Dagmar REA

Det svenska märket Dagmar grundades 2005 av tre systrar. Varumärket har sedan dess varit mycket framgångsrika i både Sverige och resten av världen med sin unika kombination av glamour och riktigt bra utförande i alla de bästa materialen. Dagmar gör kläder i de flesta kategorier, allt från skjortor, blusar och stickat över byxor, klänningar och kjolar. Ta även en titt på deras flamboyance toppar – de kommer att passa väl in i nästan varje garderob!

Dagmar hör absolut inte på den billiga änden – det är helt enkelt inte möjligt med en så hög kvalitet, i den utsökta material. Å andra sidan, kan du ofta hitta riktiga fynd när du köper Dagmar online på nätet. Följ länkarna ovan till svenska onlinebutiker som har ett bra utbud av Dagmar, till riktigt bra priser. Alternativt kan du leta efter Dagmar vid outlets, men tyvärr är det inte något man ser väldigt många ställen.

För närvarande har vi 286 produkter från Dagmar och här hittar du kläder, skor och skönhetsprodukter inom följande kategorier:

Kom ihåg att du alltid kan använda filterinställningarna nedan för att visa produkter för enbart dam, herr, barn eller samtliga.

286 / 286
1 2 3 4 5
Meny
Navigering