Filippa K REA

Svenska Filippa K har funnits sedan 1993 och med deras eviga fokus på den perfekta cut och trendig design, de har sedan dess varit mycket framgångsrika. Filippa K designar kläder för både män och kvinnor, oftast i mycket klassiska kategorier som klänningar, jeans, skjortor, kostym, kjolar, jackor (speciellt deras bomberjacka), kappor, muggar, byxor, accessoarer/väskor, skor, sneakers och stickade plagg.

FilippaK är inte billig, men om du handlar online, hittar du ofta att många fler damkläder och herrkläder som erbjuds eller på extrapris, jämfört med om du handlar i en fysisk butik. Som ett alternativ till online stores, kan du då och då hitta Filippa K vid outlets (t.ex. i Stockholm eller Malmö), men utbudet är oftast större online i en webshop på Filippa K Sale – både för män och kvinnor.

Filippa K stavas på vissa platser på andra sätt, till exempel Filipa K, Flippa k, Fillippa K och Fillipa K men det finns naturligtvis talar om samma varumärke. Så ta en titt på billigt Filippa K i någon av dessa online shops – det är en super fin varumärke!

För närvarande har vi 983 produkter från Filippa K och här hittar du kläder, skor och skönhetsprodukter inom följande kategorier:

Kom ihåg att du alltid kan använda filterinställningarna nedan för att visa produkter för enbart dam, herr, barn eller samtliga.

983 / 983
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Meny
Navigering