Molo REA

Det danska märket Molo grundades redan 2003, då det fanns ett bestämt brist på urbana barn / babykläder med massor av färger. Det förändrade Molo, och har varit mycket framgångsrik sedan dess. Det började som ett varumärke som var endast för barn över 2 år, men har sedan dess expanderat för att göra babykläder.

Du kan köpa kläder från Molo i praktiskt taget alla kategorier, allt från T-shirts, klänningar och underkläder till byxor, badkläder, nattkläder, koftor, leggings och blusar / tunikor. Molo är också mycket bra på att göra ytterkläder, till exempel vinterjackor, skaljackor, skidbyxor, vinter overaller, fleecejackor / fleeceoveraller, regnkläder och överdragskläder, både för pojkar och flickor. Vinter tillbehör kan också tydliga, exempelvis mössor och vantar.

Molo hör inte hemma i den billigaste kategorin av barnkläder/barnskor, men då kvaliteten är så hög att deras produkter används vanligtvis i flera år och till och med ärvas. Molo säljs runt om i landet, men du bör, som alltid, ta en titt online på nätet där flera svenska webbutiker erbjuder deras produkter, oftast till en billigare pris och med ett större urval. Här hittar du ofta de bästa fynd med besparingar på upp till 50-70%, jämfört med fysiska butiker eller t.ex. oulets.

För närvarande har vi 2 440 produkter från Molo och här hittar du kläder, skor och skönhetsprodukter inom följande kategorier:

Kom ihåg att du alltid kan använda filterinställningarna nedan för att visa produkter för enbart dam, herr, barn eller samtliga.

2 440 / 2 440
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Meny
Navigering